Inboxify nieuws

Het laatste nieuws is alweer van enkele maanden geleden. Dat betekent niet dat wij stilgezeten hebben, want in de tussentijd zijn er enkele nieuwe functies bijgekomen.

Nieuwe formulierontwerper

De formulierontwerper moest nodig bijgewerkt worden en het resultaat mag er zijn. Een ontwerper met meer functies en een stijl die perfect aansluit bij de overige onderdelen van Inboxify. Je kunt de nieuwe ontwerper gebruiken door bij “Contacten>Aanmeldformulier” een nieuw formulier aan te maken.

Voor formulieren die je met de oude ontwerper gemaakt hebt verandert er niets. Deze worden nog gewoon in de oude ontwerper geopend.

Lees hier meer over de nieuwe formulierontwerper.

Extra veld (vrij datumveld)

Met de nieuwe formulierontwerper is er tevens een extra veld toegevoegd. Het gaat hier om een vrije datumveld. Dit veld kun je gebruiken voor verjaardagen, maar ook voor bijvoorbeeld het opslaan van laatste bestellingen of andere datumgerelateerde gegevens.

Het extra datumveld is niet zonder reden toegevoegd. Gebruik je dit veld als geboortedatum, dan kun je bij een verjaardag van je contacten automatisch een verjaardagsmail laten versturen. Je stelt dit in bij de verzendopties van je autoresponder.

In de volgende update zullen er extra filters aan de campagnes toegevoegd worden. Vanaf dan kun je bij het versturen van je campagne ook filteren op het vrije datumveld.

API

De API heeft een kleine update gehad. Het vrije datumveld is als “customDate” aan het object Contact toegevoegd. Daarnaast is het met de API nu ook mogelijk om te verbinden met behulp van Basic authentication. Lees hier meer over de API.

WordPress

De WordPress plug-in heeft ook een update gehad. Naast de toevoeging van het vrije datumveld biedt de plug-in nu meer mogelijkheden voor het gebruik van tags. Zo kun je tags nu koppelen aan een selectielijst, aanvinkvelden of keuzerondjes.

Zapier

Zapier is een dienst waarmee je heel gemakkelijk (online) programma’s en diensten als apps met elkaar koppelt. Van Google Forms tot JotForm, van WooCommerce tot Shopify, er zit vast wel een app tussen die je regelmatig gebruikt. Vanaf nu kun je Inboxify koppelen met één van deze apps, want de Inboxify app is beschikbaar om uit te proberen. Je kunt je aanmelden via deze link:

https://zapier.com/platform/public-invite/3191/3688e521ea4f82a741fdbba25cccd62f/

Lees hier meer over Zapier.

Gebruik app.budgetmailer.com en api.budgetmailer.com

Vanaf 1 januari 2019 worden de domeinen api.budgetmailer.com en app.budgetmailer.com niet meer door ons ondersteund. Maakt je formulier of je API nog gebruik van deze domeinen, dan raden wij je aan om deze zo spoedig mogelijk te wijzigen naar respectievelijk api.inboxify.nl of app.inboxify.nl.