En de nieuwe naam is … Inboxify!

Het was een hele klus, maar wij kunnen met tevredenheid zeggen dat de naamsverandering met succes is afgerond. Het kan zijn dat je ergens nog sporen van BudgetMailer in Inboxify terugvindt, maar het belangrijkste is dat alles ook onder de nieuwe naam naar behoren werkt. De komende dagen houden we het systeem daarom goed in de gaten en staan we standby in het geval ergens toch nog een foutje ingeslopen is. Mocht je iets tegenkomen, dan horen wij het natuurlijk graag.

Met de naamsverandering verandert er een aantal zaken, bijvoorbeeld de URL van onze website en de URL om in te loggen. Daarnaast hebben we enkele verbeteringen aan de software aangebracht. Wij raden je aan om de wijzigingen goed door te nemen.

Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Nieuwe URL’s en e-mailadressen

De nieuwe website van Inboxify is te vinden op https://www.inboxify.eu. Inloggen doe je nu via https://app.inboxify.nl in plaats van https://app.budgetmailer.nl. Ook het adres van de API is veranderd van https://api.budgetmailer.com naar https://api.inboxify.nl.

De oude URL’s blijven nog wel even in gebruik. Heb je dus een aanmeldformulier dat verwijst naar BudgetMailer, dan komen de aanmeldingen ook op Inboxify binnen. Dit geldt tevens voor de affiliate-links. Mochten wij het gebruik van de URL’s stopzetten, dan leten wij je dit tijdig weten.

Kort gezegd zijn dit nu de URL’s die wij gebruiken:

Ook de e-mailadressen zijn gewijzigd van BudgetMailer naar Inboxify. Dat betekent dat onze nieuwsbrief in het vervolg met info@inboxify.nl als afzenderadres verstuurd gaat worden, dus zet deze alvast in je adresboek. Voor vragen kun je nu terecht op support@inboxify.nl.

SSL

Pagina’s met vertrouwelijke gegevens zoals je accountgegevens en je contactenlijst werden al over SSL aangeboden, maar in Inboxify geldt dit voor alle pagina’s in je account.

Instellingen campagnes

De instellingen van de campagnes worden nu een stuk overzichtelijker weergegeven. Daarnaast is er een onderdeel Authenticatie bij gekomen. Hier worden je gebruikte domeinnamen overzichtelijk weergegeven en zie je of je SPF- en CNAME-record voor DKIM correct ingesteld is. Je kunt hier het ondertekenen van je nieuwsbrieven met DKIM tevens inschakelen.

Wij hebben de naam van de wizard gewijzigd in Drag and drop editor.

Ingevoegde afbeeldingen worden nu alleen in de volle breedte van het blok weergegeven als de afbeelding groter dan of gelijk is aan het blok. Is een afbeelding kleiner, dan wordt de werkelijke grootte weergegeven. Van deze afbeeldingen kun je nu de uitlijning wijzigen, handig voor bijvoorbeeld kleinere logo’s.

Je kunt nu de achtergrondkleur van een afbeelding instellen.

De knoppen om een voorbeeld van je nieuwsbrief te bekijken en om een proefnieuwsbrief te versturen zijn vervangen door de knop Controleer nieuwsbrief. Deze knop opent een dialoogvenster waar je het voorbeeld van je nieuwsbrief in de grootte van normale, mobiele en tabletscherm kunt bekijken. Daarnaast kun je via Verbeterpunten je nieuwsbrief laten controleren door SpamAssassin zodat je direct ziet of er nog punten ter verbetering zijn.

De placeholders voor nog niet ingevoegde afbeeldingen zijn gewijzigd.

Speciale velden

De speciale velden die je in je nieuwsbrief kunt gebruiken zijn veranderd. Ten eerste zijn de veldnamen gewijzigd naar het Engels. Ten tweede staan de namen niet meer tussen ##-tekens, maar tussen vierkante haakjes. Tot slot wellicht de leukste wijziging, je kunt nu gebruik maken van zogeheten fallbacks. Is er bij een contact geen waarde aan een speciaal veld gekopppeld, dan kun je er met de fallback-waarde voor zorgen dat er alsnog een waarde in je nieuwsbrief geplaatst wordt.

Bij de update hebben we de velden in je nieuwsbrieven gewijzigd zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Daarnaast worden bij het invoegen van speciale velden direct de juiste velden ingevoegd.

Lees hier meer over de speciale velden: https://www.inboxify.eu/support/kennisbank/speciale-velden/

Kennisbank

Als je nu op het help-icoontje in Inboxify klikt, dan krijg je geen dialoogvenster te zien, maar wordt je doorverwezen naar een relevante artikel in de nieuwe kennisbank.

Wij hebben de kennisbank goed gevuld zodat je hier de belangrijkste informatie over de werking van Inboxify kunt vinden. Wij zullen de kennisbank in de komende weken nog verder aanvullen.

Het adres van de kennisbank is https://www.inboxify.eu/support/kennisbank