Update

Dit weekend hebben wij de nieuwste versie van BudgetMailer vrijgegeven. Tijdens de ontwikkeling hebben wij ons voornamelijk gericht op de uitbreiding van de autoresponders waardoor je nu een serie van autoresponders in kunt stellen. Handig om dagelijks of wekelijks automatisch een nieuwsbrief naar je nieuwe aanmeldingen te versturen.

Daarnaast hebben we een nieuwe functie aan de contactenlijst toegevoegd, kleine verbeteringen aan de wizard aangebracht, het mogelijk gemaakt om je statistieken te exporteren en kun je nu geld verdienen met je BudgetMailer account!

Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Bevestigingen en autoresponders

Eigen gemaakte bevestigingsmails stel je niet meer in via het aanmeldformulier of de API-instellingen, maar via de verzendopties van je bevestigingsmail. De verzendopties vind je bij het openen van je bevestigingsmail, maar kun je ook selecteren vanuit het overzicht van je bevestigingen. Standaard bevestigingsmails in het Nederlands, Duits, Engels of Frans stel je nog wel op de gebruikelijke wijze in.

Autoresponders stel je alleen nog maar in bij de verzendopties van je autoresponder. Hier kun je instellen naar welke aanmeldingen je je autoresponder wilt versturen en hoe lang je met de verzending wilt wachten. Je kunt er voor kiezen om je autoresponder direct na aanmelding te versturen, maar ook om het versturen uit te stellen tot uren, dagen of zelfs weken na de aanmelding. Om je nog meer inzicht te geven in je resultaten kun je nu ook de statistieken van je verzonden autoresponders bekijken.

Contacten

Naast het handmatig aanmaken en het importeren van je contacten kun je in de contactenlijst nu tot vijfhonderd adressen tegelijkertijd toevoegen. Dit doe je door op de het pijltje naast de Nieuw-knop te klikken en dan “Snel toevoegen” te selecteren. In het dialoogvenster dat verschijnt typ of plak je de adressen, geef je eventueel een tag mee en klik je op de Toevoegen-knop om de adressen aan je lijst toe te voegen.

Wizard

Wij kregen veel vragen over het zelf aanpassen van de grootte van je afbeeldingen. Dit was al mogelijk door de “Vrij te plaatsen afbeelding” naar een tekstgedeelte van je nieuwsbrief slepen, maar heel erg duidelijk was dit niet. Om die reden is het nu mogelijk om dit soort afbeeldingen bij het bewerken van je tekst toe te voegen. Je bepaalt waar je je afbeelding wilt plaatsen, hoe groot je afbeelding moet zijn en hoe je je afbeelding uit wilt lijnen. Het onderdeel “Vrij te plaatsen afbeelding” is hiermee overbodig geworden en daarom verwijderd uit de lijst met onderdelen.

Statistieken

Je verzonden campagnes worden nu in een overzichtslijst weergegeven bij “Campagnes>Statistieken”. Van hieruit kun je de statistieken van je campagne bekijken, maar ook de samengevatte resultaten van je campagnes exporteren naar een CSV-bestand. Je kunt dit voor een enkele campagne doen, maar ook voor meerdere of zelfs voor al je verzonden campagnes.

Geld verdienen met je BudgetMailer account

Van nieuwe gebruikers horen wij vaak dat ze bij ons terecht zijn gekomen door een tip van een tevreden gebruiker. Wij zijn hier heel erg dankbaar voor en willen jou daar graag voor belonen. Je kunt je daarom nu opgeven voor het BudgetMailer affiliateprogramma.

Na aanmelding krijg je van ons een speciale link die verwijst naar de BudgetMailer website. Deze link kun je delen op je website, in je e-mails, via sociale media of andere kanalen. Bezoekers die zich via deze link voor BudgetMailer aanmelden worden aan jouw account gekoppeld zodat wij precies weten wie je als gebruiker aangebracht hebt.

Op het moment dat één van deze gebruikers een abonnement afsluit, credits aanschaft of een andere aankoop doet, dan belonen wij jou hiervoor met een commissie van 20% over het aankoopbedrag. Met een abonnementsprijs van € 99,00 is dat toch al bijna twintig euro per aangebrachte abonnement!

Het affiliateprogramma geldt ook voor vervolgaankopen. Verlengt een aangebrachte gebruiker na een jaar het jaarabonnement, dan ontvang je dus nogmaals 20% commissie over het aankoopbedrag.

Je kunt jezelf voor het programma aanmelden via het tabblad “Affiliate” onder “Mijn gegevens>Account”.