Wijziging algemene voorwaarden

BudgetMailer bestaat bijna tien jaar en in de tussentijd is er veel veranderd. Niet alleen BudgetMailer heeft de nodige metamorfoses ondergaan, ook op juridisch gebied heeft de tijd niet stilgestaan. Denk hierbij aan de uitbreiding van het spamverbod in 2009 en de inwerkingtreding van de Wet meldplicht datalekken in 2016.

Onze gebruiksvoorwaarden zijn al die tijd vrijwel ongewijzigd gebleven en een modernisering was daarom hard nodig. Mede via deze weg brengen wij je op de hoogte van onze nieuwe “kleine lettertjes”, de gewijzigde algemene voorwaarden.

Waar kan ik de algemene voorwaarden bekijken?

Je kunt de nieuwe algemene voorwaarden bekijken en downloaden via deze link. De oude gebruiksvoorwaarden kun je hier teruglezen.

Bewerkersovereenkomst

Omdat de kans groot is dat je als gebruiker van BudgetMailer persoonsgegevens verwerkt, hebben wij een bewerkersovereenkomst aan de algemene voorwaarden toegevoegd. Deze overeenkomst regelt de verantwoordelijkheden tussen jou als verantwoordelijke en BudgetMailer als bewerker.

Vanaf wanneer gelden de nieuwe algemene voorwaarden?

De nieuwe algemene voorwaarden gelden vanaf het moment dat je credits aanschaft of een jaarabonnement afsluit of verlengt. Maak je gebruik van een gratis account, dan zijn de voorwaarden direct van kracht.